Agenda

 • woensdag 2 januari 2019 om 18u15 · 2 deelnemers
  Grote Markt - Raadzaal - Stadhuis in Mechelen, België

  Volkseedaflegging & Installatievergadering Gemeenteraad Mechelen

  Op 14 oktober werd Dirk Tuypens verkozen voor de PVDA in de Mechelse gemeenteraad. De eerste Mechelse PVDA-verkozene ooit. Op 2 januari zal hij de eed afleggen in de gemeenteraad. Wij nodigen alle leden en sympathisanten uit om ons kersvers gemeenteraadslid te steunen, maar vooral om aanwezig te zijn op onze volkseedaflegging voordien op de Grote Markt.

  Wij willen de stad veroveren, op de projectontwikkelaars, op de groeiende armoede en op de energiemultinationals die niet zullen investeren in hernieuwbare energie. Wij willen die stad veroveren samen met alle Mechelaars. De eed afleggen doen we dan ook in de eerste plaats voor de mensen die voor ons hebben gestemd en voor alle mensen die ons hebben gesteund en samen met ons van Mechelen een stad op mensenmaat willen maken.

 • vrijdag 25 januari 2019 om 19u00 · 11 deelnemers
  De Ploan in Mechelen, België

  Nieuwjaarsreceptie 2019

  Namens de voltallige ploeg van PVDA Mechelen wensen we jou een gezond, creatief en solidair 2019. 

  We nodigen je graag uit om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te zetten op onze Mechelse Nieuwjaarsreceptie.

  • Geniet van een hapje, een drankje en een streepje muziek
  • Ontmoet onze nationale voorzitter Peter Mertens

  Toegang tot de parking van De Ploan is via Overheide. Op wandelafstand van bushaltes De Schijf (lijnen 2 en 5) en Oude Liersebaan (lijnen 550 t.e.m. 558)

  Je bent ook van harte uitgenodigd op onze nationale nieuwjaarsreceptie in Antwerpen op vrijdag 18 januari vanaf 18 uur in het Zuiderpershuis. Meer informatie kan je hier vinden.

Dit is jouw beweging