Kandidaten

Dirk Tuypens

Lijsttrekker Mechelen

Dirk Tuypens

Dirk werd in 1966 in Mechelen geboren, maar sleet zijn jeugd in Heist-op- den-Berg. Na tussenstops in Antwerpen en Blaasveld, is Mechelen sinds 2000 zijn thuishaven.

In 1987 studeerde Dirk af aan de Toneelschool Dora van der Groen en begon zijn loopbaan als acteur. Zowel in het theater als op het kleine scherm werd hij een bekend gezicht. In Mechelen maakt hij zich de jongste jaren ook verdienstelijk in het sociaal- artistiek werk, dat stem geeft aan stadsgenoten wiens leven om uiteenlopende redenen niet op wieltjes loopt.

Sinds 2012 is Dirk woordvoerder van de PVDA in Mechelen. Volgend jaar trekt hij in onze stad de lijst voor de gemeenteraad. Dirk is ondertussen ook al zes jaar medewerker van het PVDA Media Team.

Nadia Charradi

Syndicaliste

Nadia Charradi

(44) is een geboren en getogen Mechelse syndicaliste. Sinds 2002 is ze werkzaam bij het ABVV Mechelen - Kempen, op de dienst sociaal recht. Nadia verdedigt werkloze mensen met een uitkering bij VDAB-controles en is dossierbeheerder bij bedrijfsfaillissementen.Nadia springt voor iedereen in de bres: vluchtelingen, werklozen, daklozen, … Wie er ook hulp nodig heeft, ze staat altijd klaar. Ze is ook een groot organisatietalent: info-avonden, concerten, barbecues, eetavonden...noem het maar.In haar job ziet Nadia dagdagelijks hoe gewone mensen moeten vechten om rond te komen, om op een menswaardige manier te kunnen leven. Daarom werd ze actief bij de PVDA.

Dit is jouw beweging